Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Beyti Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-8000

Telefon

-

Adress

c/o Bistro Södra 32
Södra vägen 32
412 54 Göteborg

Antal ansvariga

3 st

Vad är Beyti Kommanditbolag?

Beyti Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Beyti Kommanditbolag registrerades 2008-08-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Beyti Kommanditbolag

Södra vägen 32

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Beyti Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Beyti Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Talip Duran (43)

Komplementär

Mehmet Sait Duran (51)

Senlikli, Birsen

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Beyti Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Beyti Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-8000
Firmanamn Beyti Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södra vägen 32
Postadress 412 54 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-14
Firmanamn registrerat 2009-12-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - komplementärerna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Beyti Kommanditbolag

Beyti Kommanditbolag registrerades 2008-08-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Beyti Kommanditbolag är Talip Duran och komplementär är .

Beyti Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-8000. Beyti Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Beyti Kommanditbolag på adress Södra vägen 32, 412 54 Göteborg.

På samma adress finns även följande företag registrerade, T. Fischer Medical Centre Aktiebolag, Vahrenwald 1 AB, Vahrenwald 2 AB, Hanedan AB, Södra Vägens Mottagning AB, Bistro Södra 32 AB, Mares Restaurang & Partihandel Aktiebolag och Bostadsrättsföreningen Turmalinen nr 1 med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.