Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-6343

Telefon

-

Adress

Rissneleden 39
174 44 Sundbyberg

Antal ansvariga

2 st

Vad är URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag?

URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag är ett handelsbolag som ska bedriva trafikskoleverksamhet, konsultverksamhet inom utbildning, produktion av läromedel, handel med och uthyrning av fordon, handel med värdehandlingar och fastigheter samt idka film- och videoproduktion jämte därmed förenliga verksamheter. Läs mer om URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag

Rissneleden 39

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Alina Skog 25-50%
Lars Skog 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag består av

Bolagsman

Alina Skog (66)

Lars Skog (65)

Revisor för bolaget

Revisor

Gunlög Åhl (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-6343
Firmanamn URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rissneleden 39
Postadress 174 44 Sundbyberg
Säte Sundbyberg, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-06
Firmanamn registrerat 2008-08-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva trafikskoleverksamhet, konsultverksamhet inom utbildning, produktion av läromedel, handel med och uthyrning av fordon, handel med värdehandlingar och fastigheter samt idka film- och videoproduktion jämte därmed förenliga verksamheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag

URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag registrerades 2008-08-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag är Alina Skog och Lars Henrik Skog.

URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag har organisationsnummer 969736-6343. URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag har säte i Sundbyberg. Det går bra att ta kontakt med URSVIKS TRAFIKSKOLA Handelsbolag på adress Rissneleden 39, 174 44 Sundbyberg.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Wass Holding AB, SYRISK ORTODOXA KYRKANS FÖRSAML MOR-SHARBEL I STH, Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag, nbop Handelsbolag och M&M clinic Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sundbyberg.