Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Podiet Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-4082

Telefon

-

Adress

c/o Lundgren
Hoppets gränd 6
903 34 Umeå

Antal ansvariga

3 st

Vad är Podiet Kommanditbolag?

Podiet Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsultationer inom det skatterättsliga området, förmedling av pensions- och kapitalförsäkringar, handel med värdepapper samt därmed förenliga verksamheter. Läs mer om Podiet Kommanditbolag

Hoppets gränd 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Carina Lundgren 25-50%
Gunnar Lundgren 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Podiet Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

PODIET AB

Tina Lundgren Förvaltning AB

Komplementär

Gunnar Lundgren Förvaltning AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Podiet Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Podiet Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-4082
Firmanamn Podiet Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hoppets gränd 6
Postadress 903 34 Umeå
Säte Umeå, Västerbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-15
Firmanamn registrerat 2008-07-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultationer inom det skatterättsliga området, förmedling av pensions- och kapitalförsäkringar, handel med värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Podiet Kommanditbolag

Podiet Kommanditbolag registrerades 2008-07-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Podiet Kommanditbolag är PODIET AB och komplementär är Gunnar Lundgren Förvaltning AB.

Podiet Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-4082. Podiet Kommanditbolag har säte i Umeå. Det går bra att ta kontakt med Podiet Kommanditbolag på adress Hoppets gränd 6, 903 34 Umeå.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ryttaren i Umeå Aktiebolag, Teknografiska Institutet AB, Sveriges Taxeringskalender AB, Gunnar Lundgren Förvaltning AB och Sköna fötter i Umeå AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Umeå.