Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Jobstar Rekrytering Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-2318

Telefon

073-637 01 87

Adress

c/o Moumen
Roslagsgatan 60
113 54 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Jobstar Rekrytering Handelsbolag?

Jobstar Rekrytering Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Utveckla och erbjuda rekryteringstjänster. Jobstar Rekrytering Handelsbolag registrerades 2008-07-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Jobstar Rekrytering Handelsbolag

Roslagsgatan 60

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Jobstar Rekrytering Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Jobstar Rekrytering Handelsbolag består av

Bolagsman

Fatima Moumèn Denanto (42)

Ismael Söderström (27)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Jobstar Rekrytering Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Jobstar Rekrytering Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-2318
Firmanamn Jobstar Rekrytering Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Roslagsgatan 60
Postadress 113 54 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-03
Firmanamn registrerat 2008-07-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62010 - Dataprogrammering
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Utveckla och erbjuda rekryteringstjänster.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Moumén Denanto, Fatima

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Jobstar Rekrytering Handelsbolag

Jobstar Rekrytering Handelsbolag registrerades 2008-07-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Jobstar Rekrytering Handelsbolag är Fatima Moumèn Denanto och Ismael Söderström.

Jobstar Rekrytering Handelsbolag har organisationsnummer 969736-2318. Jobstar Rekrytering Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Jobstar Rekrytering Handelsbolag på telefonnummer 073-637 01 87.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Stilisti Aktiebolag, Hanna K AB, Plantagenet AB, TWR Sverige AB, Shaya Solutions AB och VEMASY AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.