Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kind Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-2094

Telefon

063-75 33 22

Adress

Skidspåret 22
831 43 Östersund

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kind Handelsbolag?

Kind Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Uthyrningar av fritidsboende, konsult, utbildning, textproduktion, försäljning samt rådgivning, hälsoprodukter. Konsultverksamhet avser internationella kontaktskapande åtgärder och hjälp med handel, företagsutbyte och vänortsutbyte mellan länder inom EG och främst Tjeckien och Sverige. Utbildningsverksamhet- avser anordnande av, och föreläsnngar vid kurser, mässor, konferenser och seminarier gällande hälsa, inre och yttre miljö samt frilufts - arbetsliv. Även försäljning och rådgivning gällande hälsoprodukter. Läs mer om Kind Handelsbolag

Skidspåret 22

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kind Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kind Handelsbolag består av

Bolagsman

Jarlås, Hans Christer Brorsson

Jarlås, Gunnel Birgitta

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kind Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kind Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-2094
Firmanamn Kind Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skidspåret 22
Postadress 831 43 Östersund
Säte Östersund, Jämtlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-03
Firmanamn registrerat 2008-07-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-09-04
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2008-09-04
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
55202 - Stugbyverksamhet m.m.
85600 - Stödverksamhet för utbildningsväsendet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Uthyrningar av fritidsboende, konsult, utbildning, textproduktion, försäljning samt rådgivning, hälsoprodukter. Konsultverksamhet avser internationella kontaktskapande åtgärder och hjälp med handel, företagsutbyte och vänortsutbyte mellan länder inom EG och främst Tjeckien och Sverige. Utbildningsverksamhet- avser anordnande av, och föreläsnngar vid kurser, mässor, konferenser och seminarier gällande hälsa, inre och yttre miljö samt frilufts - arbetsliv. Även försäljning och rådgivning gällande hälsoprodukter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 46943452
Besöksadress: Skidspåret 22
Postnummer: 831 43
Postort: Östersund
Län: Jämtlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 063-75 33 22
Arbetsställenummer: 46943452
SNI-kod: 55202 - Stugbyverksamhet m.m.
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kind Handelsbolag

Kind Handelsbolag registrerades 2008-07-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-09-04 och aktivt i momsregistret sedan 2008-09-04.

Bolagsmän i Kind Handelsbolag är och .

Kind Handelsbolag har organisationsnummer 969736-2094. Kind Handelsbolag har säte i Östersund. Det går bra att ta kontakt med Kind Handelsbolag på telefonnummer 063-75 33 22.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Östersund.

Registrerat på adressen

Skidspåret 22
831 43 Östersund

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Kind Handelsbolag Aktiv
Aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress