Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

EPN Sverige Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-4231

Adress

c/o Hans Mattin-Lassei
Havsörnsgränd 2
123 49 Farsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är EPN Sverige Handelsbolag?

EPN Sverige Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Verksamheten har i uppgift att utföra och leverera professionella IT-relaterade tjänster och produkter till företag och privatpersoner i Sverige. Verksamheten skall erbjuda IT-Specialister i form av bemanning samt genom konsultverksamhet. Verksamheten bedriver även butikshandel samt e-handel av IT-relaterade tjänster och produkter riktat till både privatpersoner och företag. Läs mer om EPN Sverige Handelsbolag

Havsörnsgränd 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i EPN Sverige Handelsbolag består av

Bolagsman

Tommy Bengt Lennart Mattin-Lassei (38)

Hans Mattin-Lassei (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för EPN Sverige Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om EPN Sverige Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-4231
Firmanamn EPN Sverige Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Havsörnsgränd 2
Postadress 123 49 Farsta
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-13
Firmanamn registrerat 2011-03-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62020 - Datakonsultverksamhet
62010 - Dataprogrammering
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Verksamheten har i uppgift att utföra och leverera professionella IT-relaterade tjänster och produkter till företag och privatpersoner i Sverige. Verksamheten skall erbjuda IT-Specialister i form av bemanning samt genom konsultverksamhet. Verksamheten bedriver även butikshandel samt e-handel av IT-relaterade tjänster och produkter riktat till både privatpersoner och företag.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om EPN Sverige Handelsbolag

EPN Sverige Handelsbolag registrerades 2007-07-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i EPN Sverige Handelsbolag är Tommy Bengt Lennart Mattin-Lassei och Hans Bengt Lennart Mattin-Lassei.

EPN Sverige Handelsbolag har organisationsnummer 969728-4231. EPN Sverige Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med EPN Sverige Handelsbolag på telefonnummer 0589-141 08.

På samma adress finns även följande företag registrerade, DB PRO STÄD AB, EPN Sverige AB, BD HUSHÅLLTJÄNST AB och Mattin-Lassei Group AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.