Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Wide Scandinavia Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-2094

Telefon

08-590 306 64

Adress

Vänortsringen 23 bv
195 30 Märsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Wide Scandinavia Handelsbolag?

Wide Scandinavia Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Bedriva catering och restaurangverksamhet samt import och export av mat. Import och export av industriella och dagliga konsumtionsprodukter samt rådgivning inom byggnads- och livsmedels branschen och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Wide Scandinavia Handelsbolag

Vänortsringen 23 bv

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Wide Scandinavia Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Wide Scandinavia Handelsbolag består av

Bolagsman

Xin Li (70)

Kenneth Wang (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Wide Scandinavia Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Wide Scandinavia Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-2094
Firmanamn Wide Scandinavia Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vänortsringen 23 bv
Postadress 195 30 Märsta
Säte Sigtuna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-03
Firmanamn registrerat 2007-07-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bedriva catering och restaurangverksamhet samt import och export av mat. Import och export av industriella och dagliga konsumtionsprodukter samt rådgivning inom byggnads- och livsmedels branschen och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Wide Scandinavia Handelsbolag

Wide Scandinavia Handelsbolag registrerades 2007-07-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Wide Scandinavia Handelsbolag är Xin Li och Kenneth Wang.

Wide Scandinavia Handelsbolag har organisationsnummer 969728-2094. Wide Scandinavia Handelsbolag har säte i Sigtuna. Det går bra att ta kontakt med Wide Scandinavia Handelsbolag på telefonnummer 08-590 306 64.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sigtuna.

Registrerat på adressen

Vänortsringen 23 bv
195 30 Märsta
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress