Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag

Organisationsnummer

969728-1278

Adress

Box 4120
102 62 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag?

A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska utveckla och sälja programvara för bildande av borätter och ha licensierade återförsäljare för denna produkt. Fastighetstekniska besiktningar och utredningar. Läs mer om A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag

Fatburs Brunnsgata 27

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anders Gullbrandsson 25-50%
Frej-Patrick Lindqvist 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Starboard Finans AB

Komplementär

Hasselbacken Fastigheter AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-1278
Firmanamn A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 4120
Postadress 102 62 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-28
Firmanamn registrerat 2017-10-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-08-03
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-08-03
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
71110 - Arkitektverksamhet
62010 - Dataprogrammering
66190 - Andra stödtjänster till finansiella tjänster utom försäkring och pensionsfondsverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska utveckla och sälja programvara för bildande av borätter och ha licensierade återförsäljare för denna produkt. Fastighetstekniska besiktningar och utredningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45840998
Besöksadress: Fatburs Brunnsgata 27
Postnummer: 118 28
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 08-410 064 74
Arbetsställenummer: 45840998
SNI-kod: 71110 - Arkitektverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag

A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag registrerades 2007-06-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-08-03 och aktivt i momsregistret sedan 2007-08-03.

Kommanditdelägare i A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag är Starboard Finans AB och komplementär är Hasselbacken Fastigheter AB.

A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag har organisationsnummer 969728-1278. A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med A B & C Borättsbildarna Kommanditbolag på telefonnummer 08-410 064 74.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Starboard Finans AB, Hasselbacken Fastigheter AB, M G M Fotvård AB, Bostadsrättsföreningen Par Bricole 1, Bostadsrättsföreningen Bogsätra, Bostadsrättsföreningen Klubbholmen 1, Bostadsrättsföreningen Hattsvampen 1 och Bostadsrättsföreningen Hammarö 8 med flera.

Registrerat på adressen

Box 4120
102 62 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress