Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Skymax International Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-7680

Telefon

073-721 86 53

Adress

c/o Muhammad Fawad Younis
Estlandsgatan 1 D lgh 1103
214 31 Malmö

Antal ansvariga

3 st

Vad är Skymax International Handelsbolag?

Skymax International Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Importera och exportera från och till Sverige hemtextilier, gardiner, kuddar, linnevaror, filtar och täcken. Konfektion såsom damkonfektion, strumpor, bomullsbags, jens, denim. Lädervaror såsom skinnjackor (dam- och herr), väskor, plånböcker, skor accessoarer. Handidrafts såsom graverade vaser, skålar, prydnadssaker i trä, tenn, marmor och onyx. Bijouterier såsom smycken, accessoarer. Begagnade och nya industrimaskiner och skrot. Import och export av IT-produkter och ädelstenar. Bolaget ska utveckla och lansera en portal. En portal för försäljning och köp av produkter online. Produkter såsom: skönhetsprodukter, kläder, smycken, klockor, konst, mynt, musik, biljetter, datorer, datatillbehör, dataspel, sport- och fritidsartiklar, fordon och båtar och dess reservdelar, hemelektronik, DVD, video, mobil- och telekomprodukter, böcker, tidningar, vykort, frimärken, foton, hushållsprodukter, leksaker, kameror, optik, byggverktyg och handverktyg, lägenheter, mark, företag, villor, hus. Export och import av webb- och programutveckling. Läs mer om Skymax International Handelsbolag

Estlandsgatan 1 D lgh 1103

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Skymax International Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Skymax International Handelsbolag består av

Bolagsman

Umar Farooq (38)

Yahya, Muhammad

Tahir, Muhammad

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Skymax International Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Skymax International Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-7680
Firmanamn Skymax International Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Estlandsgatan 1 D lgh 1103
Postadress 214 31 Malmö
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-12
Firmanamn registrerat 2009-07-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Importera och exportera från och till Sverige hemtextilier, gardiner, kuddar, linnevaror, filtar och täcken. Konfektion såsom damkonfektion, strumpor, bomullsbags, jens, denim. Lädervaror såsom skinnjackor (dam- och herr), väskor, plånböcker, skor accessoarer. Handidrafts såsom graverade vaser, skålar, prydnadssaker i trä, tenn, marmor och onyx. Bijouterier såsom smycken, accessoarer. Begagnade och nya industrimaskiner och skrot. Import och export av IT-produkter och ädelstenar. Bolaget ska utveckla och lansera en portal. En portal för försäljning och köp av produkter online. Produkter såsom: skönhetsprodukter, kläder, smycken, klockor, konst, mynt, musik, biljetter, datorer, datatillbehör, dataspel, sport- och fritidsartiklar, fordon och båtar och dess reservdelar, hemelektronik, DVD, video, mobil- och telekomprodukter, böcker, tidningar, vykort, frimärken, foton, hushållsprodukter, leksaker, kameror, optik, byggverktyg och handverktyg, lägenheter, mark, företag, villor, hus. Export och import av webb- och programutveckling.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Skymax International Handelsbolag

Skymax International Handelsbolag registrerades 2007-06-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Skymax International Handelsbolag har organisationsnummer 969727-7680. Skymax International Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Skymax International Handelsbolag på telefonnummer 073-721 86 53.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.

Registrerat på adressen

Estlandsgatan 1 D lgh 1103
214 31 Malmö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress