Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Mayla Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-5239

Telefon

08-679 96 35

Adress

c/o Abraham
Bältgatan 5
114 59 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är Mayla Kommanditbolag?

Mayla Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Frisör- och klädverksamhet. Mayla Kommanditbolag registrerades 2007-06-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Mayla Kommanditbolag

Bältgatan 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Mayla Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Extern firmatecknare

Carl Abraham (63)

Styrelsen i Mayla Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

M.M.B Butiken AB

Komplementär

The Hair Bar Stockholm AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Mayla Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Mayla Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-5239
Firmanamn Mayla Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bältgatan 5
Postadress 114 59 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-01
Firmanamn registrerat 2010-02-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
46160 - Provisionshandel med textilier, kläder, skodon och lädervaror
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Frisör- och klädverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - externa firmatecknaren
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Mayla Kommanditbolag

Mayla Kommanditbolag registrerades 2007-06-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Mayla Kommanditbolag är M.M.B Butiken AB och komplementär är The Hair Bar Stockholm AB.

Mayla Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-5239. Mayla Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Mayla Kommanditbolag på telefonnummer 08-679 96 35.

På samma adress finns även följande företag registrerade, MAYLA Sweden AB, M.M.B Butiken AB, The Hair Bar Stockholm AB, PENNY FARTHING AB, Northern Heights AB, Bostadsrättsföreningen Biblioteket och STOCKHOLMS TEKNISKA INSTITUTS STUDENTKÅR.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.