Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Svensk Registerhantering Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-4646

Telefon

077-190 04 00

Adress

c/o Henrik Norbäck
Kristinelundsgatan 4 6tr
411 37 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Svensk Registerhantering Kommanditbolag?

Svensk Registerhantering Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Innovation, framtagning och vidareutveckling av programvaror samt försäljning och marknadsföring av sådana. Drift och underhåll av register, konferensverksamhet, charterverksamhet samt catering. Handel med båtar och bilar. Ägande och förvaltning av fastighe- ter, samt innehav och handel med värdepapper. Läs mer om Svensk Registerhantering Kommanditbolag

Kristinelundsgatan 4 6tr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Henrik Norbäck 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Svensk Registerhantering Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Ulrika Norbäck (57)

Komplementär

Henrik Norbäck (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Svensk Registerhantering Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Svensk Registerhantering Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-4646
Firmanamn Svensk Registerhantering Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kristinelundsgatan 4 6tr
Postadress 411 37 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2010-01-22
Firmanamn registrerat 2010-01-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-09
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62010 - Dataprogrammering
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Innovation, framtagning och vidareutveckling av programvaror samt försäljning och marknadsföring av sådana. Drift och underhåll av register, konferensverksamhet, charterverksamhet samt catering. Handel med båtar och bilar. Ägande och förvaltning av fastighe- ter, samt innehav och handel med värdepapper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Svensk Registerhantering Kommanditbolag

Svensk Registerhantering Kommanditbolag registrerades 2010-01-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Svensk Registerhantering Kommanditbolag är Ulrika Norbäck och komplementär är Johan Henrik Norbäck.

Svensk Registerhantering Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-4646. Svensk Registerhantering Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Svensk Registerhantering Kommanditbolag på telefonnummer 077-190 04 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Kristinelundsgatan 4 6tr
411 37 Göteborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress