Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fearless Consulting Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-3978

Telefon

070-444 12 52

Adress

Åsbyvägen 28 B
703 75 Örebro

Antal ansvariga

2 st

Vad är Fearless Consulting Kommanditbolag?

Fearless Consulting Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet, föreläsningar, konferensarrangemang och utbildning inom följande områden: research, kravhantering, user experience, design av användargränssnitt och testning. Teambuildning och ledarskapsträning i klassrum och genom naturupplevelser som vandring, mountainbike, kajak, långfärdsskridsko och liknande. Läs mer om Fearless Consulting Kommanditbolag

Åsbyvägen 28 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fearless Consulting Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fearless Consulting Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Karin Jonsson (48)

Komplementär

Torbjörn Ryber (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fearless Consulting Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fearless Consulting Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-3978
Firmanamn Fearless Consulting Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Åsbyvägen 28 B
Postadress 703 75 Örebro
Säte Örebro, Örebro län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-29
Firmanamn registrerat 2007-12-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-06-07
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-06-07
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62010 - Dataprogrammering
85599 - Diverse övrig utbildning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet, föreläsningar, konferensarrangemang och utbildning inom följande områden: research, kravhantering, user experience, design av användargränssnitt och testning. Teambuildning och ledarskapsträning i klassrum och genom naturupplevelser som vandring, mountainbike, kajak, långfärdsskridsko och liknande.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45713880
Besöksadress: Åsbyvägen 28 B
Postnummer: 703 75
Postort: Örebro
Län: Örebro län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 070-444 12 52
Arbetsställenummer: 45713880
SNI-kod: 62010 - Dataprogrammering
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fearless Consulting Kommanditbolag

Fearless Consulting Kommanditbolag registrerades 2007-05-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-06-07 och aktivt i momsregistret sedan 2007-06-07.

Kommanditdelägare i Fearless Consulting Kommanditbolag är Karin Magdalena Jonsson och komplementär är Torbjörn Håkan Ryber.

Fearless Consulting Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-3978. Fearless Consulting Kommanditbolag har säte i Örebro. Det går bra att ta kontakt med Fearless Consulting Kommanditbolag på telefonnummer 070-444 12 52.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Örebro.

Registrerat på adressen

Åsbyvägen 28 B
703 75 Örebro
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: