Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Il Piatto Hornsberg Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-3176

Telefon

08-618 54 00

Adress

c/o Andersson
Blekingegatan 65
116 62 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är Il Piatto Hornsberg Handelsbolag?

Il Piatto Hornsberg Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Restaurang. Il Piatto Hornsberg Handelsbolag registrerades 2007-05-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Il Piatto Hornsberg Handelsbolag

Blekingegatan 65

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Il Piatto Hornsberg Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Il Piatto Hornsberg Handelsbolag består av

Bolagsman

Marie-Margaretha Zahrouni (63)

Börje Nordbäck (63)

Jan Andersson (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Il Piatto Hornsberg Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Il Piatto Hornsberg Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-3176
Firmanamn Il Piatto Hornsberg Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Blekingegatan 65
Postadress 116 62 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-25
Firmanamn registrerat 2007-05-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurang
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Andersson, Jan Curt

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Il Piatto Hornsberg Handelsbolag

Il Piatto Hornsberg Handelsbolag registrerades 2007-05-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Il Piatto Hornsberg Handelsbolag har organisationsnummer 969727-3176. Il Piatto Hornsberg Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Il Piatto Hornsberg Handelsbolag på telefonnummer 08-618 54 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Il Piatto AB, IL PIATTO FC, IL PIATTO HANDELSBOLAG, Il Piatto FC Handelsbolag, Il Piatto Sund Handelsbolag och Il Piatto Hornstull Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.