Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-2624

Telefon

-

Adress

c/o Bernt Ola Wallin
Tegelbruksvägen 9
311 45 Falkenberg

Antal ansvariga

3 st

Vad är Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag?

Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Fastighetsförvaltning. Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag registrerades 2007-05-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag

Tegelbruksvägen 9

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Bernt Ola Wallin 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Bernt Ola Wallin (56)

Wallins Fastigheter Tältet 2 Kommanditbolag

Komplementär

Wallins Fastigheter i Falkenberg Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-2624
Firmanamn Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tegelbruksvägen 9
Postadress 311 45 Falkenberg
Säte Falkenberg, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-24
Firmanamn registrerat 2007-05-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighetsförvaltning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag

Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag registrerades 2007-05-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag är Wallins Fastigheter Tältet 2 Kommanditbolag och komplementär är Wallins Fastigheter i Falkenberg Kommanditbolag.

Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-2624. Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag har säte i Falkenberg. Det går bra att ta kontakt med Wallins Fastigheter Sandgatan Kommanditbolag på adress Tegelbruksvägen 9, 311 45 Falkenberg.

På samma adress finns även följande företag registrerade, WALLIN, AMANDA, Wallins Fastigheter i Falkenberg Kommanditbolag och Wallins Fastigheter Tältet 2 Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Falkenberg.

Registrerat på adressen

Tegelbruksvägen 9
311 45 Falkenberg
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: