Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-1519

Telefon

070-991 01 02

Adress

Rosersbergsvägen 46 B
195 71 Rosersberg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag?

Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Målning och byggentreprenad. Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag registrerades 2007-05-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag

Rosersbergsvägen 46 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag består av

Bolagsman

Jörgen Hjalmar Lindgren (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-1519
Firmanamn Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs avslutad 2020-12-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rosersbergsvägen 46 B
Postadress 195 71 Rosersberg
Säte Upplands Väsby, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-21
Firmanamn registrerat 2011-12-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43341 - Måleriarbeten
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Målning och byggentreprenad.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag

Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag registrerades 2007-05-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag är Jörgen Hjalmar Lindgren.

Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag har organisationsnummer 969727-1519. Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag har säte i Upplands Väsby. Det går bra att ta kontakt med Målerifirma Lindgren & Söner Handelsbolag på telefonnummer 070-991 01 02.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sigtuna.

Registrerat på adressen

Rosersbergsvägen 46 B
195 71 Rosersberg
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: