Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Konstartera Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-1394

Telefon

08-711 77 88

Adress

Vikingavägen 39
149 40 Nynäshamn

Antal ansvariga

2 st

Vad är Konstartera Handelsbolag?

Konstartera Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Verksamheten kommer bestå av butiksförsäljning inom hantverks- området såsom konstnärsmaterial och hobbymaterial. kursverksamhet inom konst- och hantverk i olika målningstekniker med olika material såsom olja, akryl, tempera, akvarell. Designuppdrag som kan innehålla t.ex. visitkort, logotyper, inbjudningskort och fotoredigering. Försäljning av designade accessoarer. Läs mer om Konstartera Handelsbolag

Vikingavägen 39

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Konstartera Handelsbolag består av

Bolagsman

Fredrik Johansson Marle (49)

Maria Oskarsson Marle (47)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Konstartera Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Konstartera Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-1394
Firmanamn Konstartera Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vikingavägen 39
Postadress 149 40 Nynäshamn
Säte Nynäshamn, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-18
Firmanamn registrerat 2007-05-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-06-07
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-07-30
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47789 - Övrig specialiserad butikshandel
74102 - Grafisk designverksamhet
85599 - Diverse övrig utbildning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Verksamheten kommer bestå av butiksförsäljning inom hantverks- området såsom konstnärsmaterial och hobbymaterial. kursverksamhet inom konst- och hantverk i olika målningstekniker med olika material såsom olja, akryl, tempera, akvarell. Designuppdrag som kan innehålla t.ex. visitkort, logotyper, inbjudningskort och fotoredigering. Försäljning av designade accessoarer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45791191
Besöksadress: Vikingavägen 39
Postnummer: 149 40
Postort: Nynäshamn
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 08-711 77 88
Arbetsställenummer: 45791191
SNI-kod: 47789 - Övrig specialiserad butikshandel
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Konstartera Handelsbolag

Konstartera Handelsbolag registrerades 2007-05-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-06-07 och aktivt i momsregistret sedan 2007-07-30.

Bolagsmän i Konstartera Handelsbolag är Lars Fredrik Johansson Marle och Eva Maria Helena Oskarsson Marle.

Konstartera Handelsbolag har organisationsnummer 969727-1394. Konstartera Handelsbolag har säte i Nynäshamn. Det går bra att ta kontakt med Konstartera Handelsbolag på telefonnummer 08-711 77 88.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Nynäshamns Tomtutveckling AB, Förskolan Lysmasken AB, Incubate Media AB, Personalkooperativa Förskolan I Ur och Skur Lysmasken Ekonomisk förening, Ideella föreningen Konstpoolen Nynäshamn med firmaKonstpoolen Nynäshamn, Incubate Media, MOPEDUM Svenska Nostalgimuséet Handelsbolag och GAMLA SIMHALLEN med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nynäshamn.