Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Drömlärkan Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-1246

Telefon

-

Adress

Östermalmsgatan 47
114 26 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Drömlärkan Kommanditbolag?

Drömlärkan Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom. Drömlärkan Kommanditbolag registrerades 2007-05-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Drömlärkan Kommanditbolag

Östermalmsgatan 47

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Drömlärkan Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Drömlärkan Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Medicinsk Design i Stockholm AB

Komplementär

Rentrap Förvaltning Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Drömlärkan Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Drömlärkan Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-1246
Firmanamn Drömlärkan Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Östermalmsgatan 47
Postadress 114 26 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-16
Firmanamn registrerat 2007-09-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Drömlärkan Kommanditbolag

Drömlärkan Kommanditbolag registrerades 2007-05-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Drömlärkan Kommanditbolag är Medicinsk Design i Stockholm AB och komplementär är Rentrap Förvaltning Aktiebolag.

Drömlärkan Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-1246. Drömlärkan Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Drömlärkan Kommanditbolag på adress Östermalmsgatan 47, 114 26 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Engelbrektskliniken i Stockholm AB, Rentrap Förvaltning Aktiebolag, Rivi Dental i Stockholm AB, Rentrap Holding AB, Humlegårdens läkarmottagning AB, Rentrap Medicin AB, Kommanditbolaget Tranarö och Rentrap Produktion Kommanditbolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.