Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-5164

Telefon

08-641 00 08

Adress

c/o Branzell Johansson
Tuvvägen 23
136 39 Handen

Antal ansvariga

2 st

Vad är Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag?

Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva kurs- och konsultverksamhet inom området personlig utveckling och relationskunskap samt därmed förenlig verksamhet. skall även bedriva konsultverksamhet inom friskvårdssektorn. Läs mer om Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag

Tuvvägen 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag består av

Bolagsman

Gunilla Branzell (78)

Ove Valodius (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-5164
Firmanamn Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tuvvägen 23
Postadress 136 39 Handen
Säte Haninge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-18
Firmanamn registrerat 2007-04-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
88993 - Övriga öppna sociala insatser för vuxna
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva kurs- och konsultverksamhet inom området personlig utveckling och relationskunskap samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet inom friskvårdssektorn.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag

Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag registrerades 2007-04-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag är Sigrid Gunilla Birgersdotter Branzell och Ove Birger Valodius.

Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag har organisationsnummer 969726-5164. Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag har säte i Haninge. Det går bra att ta kontakt med Relationsinstitutet i Stockholm Handelsbolag på telefonnummer 08-641 00 08.

På samma adress finns även följande företag registrerat, BJUNTAS Production Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Haninge.

Registrerat på adressen