Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-3177

Telefon

-

Adress

Jerikodalsgatan 6
595 30 Mjölby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag?

Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Frisörsalong. Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag registrerades 2007-04-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag

Jerikodalsgatan 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag består av

Bolagsman

Mousa Bachir (65)

Dau Luc (51)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-3177
Firmanamn Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Jerikodalsgatan 6
Postadress 595 30 Mjölby
Säte Mjölby, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-11
Firmanamn registrerat 2007-04-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-05-10
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-05-10
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96021 - Hårvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Frisörsalong.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45633021
Besöksadress: Jerikodalsgatan 6
Postnummer: 595 30
Postort: Mjölby
Län: Östergötlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 45633021
SNI-kod: 96021 - Hårvård
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag

Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag registrerades 2007-04-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-05-10 och aktivt i momsregistret sedan 2007-05-10.

Bolagsmän i Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag är Mousa Bachir och Thi Dau Luc.

Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag har organisationsnummer 969726-3177. Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag har säte i Mjölby. Det går bra att ta kontakt med Dropp in Frisörsalong i Mjölby Handelsbolag på adress Jerikodalsgatan 6, 595 30 Mjölby.

På samma adress finns även följande företag registrerade, MINNESTAD Aktiebolag, Fordons Tjänster i Sverige AB, FÖRETAGSBANKETTEN MJÖLBY, Ideella föreningen Växtkraft i Mjölby kommun med firma Växtkraft i Mjölby kommun, Mjölby Orientlivs och Hälsokost Handelsbolag och Mjölby City Tobak Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Mjölby.