Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Seee & Sara Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-2229

Telefon

-

Adress

Valstavägen 52
195 50 Märsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Seee & Sara Handelsbolag?

Seee & Sara Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Personaluthyrning inom lagerhantering, transporter samt städning. Seee & Sara Handelsbolag registrerades 2007-04-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Seee & Sara Handelsbolag

Valstavägen 52

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Seee & Sara Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Seee & Sara Handelsbolag består av

Bolagsman

Suad Sarajlija (54)

Elvis Sarajlija (38)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Seee & Sara Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Seee & Sara Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-2229
Firmanamn Seee & Sara Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Valstavägen 52
Postadress 195 50 Märsta
Säte Sigtuna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-03
Firmanamn registrerat 2007-04-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Personaluthyrning inom lagerhantering, transporter samt städning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Seee & Sara Handelsbolag

Seee & Sara Handelsbolag registrerades 2007-04-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Seee & Sara Handelsbolag är Suad Sarajlija och Elvis Sarajlija.

Seee & Sara Handelsbolag har organisationsnummer 969726-2229. Seee & Sara Handelsbolag har säte i Sigtuna. Det går bra att ta kontakt med Seee & Sara Handelsbolag på adress Valstavägen 52, 195 50 Märsta.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Flexisnabb AB, Städ & Bemanning i Märsta AB och Elyon Home care & cleaning service AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sigtuna.