Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Naprapatgruppen 08 Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-2070

Telefon

-

Adress

Karlavägen 11
114 24 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Naprapatgruppen 08 Handelsbolag?

Naprapatgruppen 08 Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Friskvård och konsultverksamhet avser föreläsningar inom ergonomi, idrottsmedicin och ergonomi. Läs mer om Naprapatgruppen 08 Handelsbolag

Karlavägen 11

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Naprapatgruppen 08 Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Naprapatgruppen 08 Handelsbolag består av

Bolagsman

Jesper Nyberg (50)

Nils Erik Frisk (47)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Naprapatgruppen 08 Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Naprapatgruppen 08 Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-2070
Firmanamn Naprapatgruppen 08 Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Karlavägen 11
Postadress 114 24 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-03
Firmanamn registrerat 2007-04-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Friskvård och konsultverksamhet avser föreläsningar inom ergonomi, idrottsmedicin och ergonomi.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Naprapatgruppen 08 Handelsbolag

Naprapatgruppen 08 Handelsbolag registrerades 2007-04-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Naprapatgruppen 08 Handelsbolag är David Jesper Nyberg och Nils Erik Frisk.

Naprapatgruppen 08 Handelsbolag har organisationsnummer 969726-2070. Naprapatgruppen 08 Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Naprapatgruppen 08 Handelsbolag på adress Karlavägen 11, 114 24 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Väsby Häst Aktiebolag, Franlob AB, Per Björkman AB, Frank Belfrage International AB, ARTUL Förvaltning AB, G. Rentsch Handelsbolag och Frisk & Forsling Rehab Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.