Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HH Konsult Jönköping Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-8888

Telefon

070-746 71 89

Adress

Borrebo 1
565 96 Bottnaryd

Antal ansvariga

2 st

Vad är HH Konsult Jönköping Handelsbolag?

HH Konsult Jönköping Handelsbolag är ett handelsbolag som ska utveckla företag och fastigheter genom försäljning av tjänster inom företagsledning, administration, projektledning, överlåtelser, lönsamhetsförbättring och idka därmed förenlig verksamhet. Läs mer om HH Konsult Jönköping Handelsbolag

Borrebo 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HH Konsult Jönköping Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HH Konsult Jönköping Handelsbolag består av

Bolagsman

Ingrid Halje (65)

Håkan Halje (63)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HH Konsult Jönköping Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HH Konsult Jönköping Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-8888
Firmanamn HH Konsult Jönköping Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Borrebo 1
Postadress 565 96 Bottnaryd
Säte Jönköping, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-23
Firmanamn registrerat 2018-05-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska utveckla företag och fastigheter genom försäljning av tjänster inom företagsledning, administration, projektledning, överlåtelser, lönsamhetsförbättring och idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HH Konsult Jönköping Handelsbolag

HH Konsult Jönköping Handelsbolag registrerades 2007-03-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HH Konsult Jönköping Handelsbolag är Ingrid Ragnhild Kristina Halje och Bengt Håkan Halje.

HH Konsult Jönköping Handelsbolag har organisationsnummer 969725-8888. HH Konsult Jönköping Handelsbolag har säte i Jönköping. Det går bra att ta kontakt med HH Konsult Jönköping Handelsbolag på telefonnummer 070-746 71 89.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Jönköping.

Registrerat på adressen

Borrebo 1
565 96 Bottnaryd
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: