Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

GB Resor Travel Group Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-5850

Telefon

070-789 29 90

Adress

Box 11188
404 24 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är GB Resor Travel Group Handelsbolag?

GB Resor Travel Group Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av resor och därtill hörande verksamhet. GB Resor Travel Group Handelsbolag registrerades 2007-03-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om GB Resor Travel Group Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Bo Delin 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i GB Resor Travel Group Handelsbolag består av

Bolagsman

Vasa project AB

Bocrea AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för GB Resor Travel Group Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om GB Resor Travel Group Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-5850
Firmanamn GB Resor Travel Group Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 11188
Postadress 404 24 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-14
Firmanamn registrerat 2012-05-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av resor och därtill hörande verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om GB Resor Travel Group Handelsbolag

GB Resor Travel Group Handelsbolag registrerades 2007-03-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i GB Resor Travel Group Handelsbolag är Vasa project AB och Bocrea AB.

GB Resor Travel Group Handelsbolag har organisationsnummer 969725-5850. GB Resor Travel Group Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med GB Resor Travel Group Handelsbolag på telefonnummer 070-789 29 90.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Vasa project AB, Bocrea AB, Nutida Hus & Trivsel Bygg Entreprenad Göteborg AB, Bovasa AB, Bocrea Group AB, Pumphemma AB, Resedepeschen Kommanditbolag och Borexa Förvaltning Kommanditbolag med flera.