Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Skogskärr Sverige Kommanditbolag

Organisationsnummer

969725-4739

Telefon

-

Adress

Norra Skogskärrsvägen 5
441 95 Alingsås

Antal ansvariga

3 st

Vad är Skogskärr Sverige Kommanditbolag?

Skogskärr Sverige Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att bedriva jord- och skogsbruk, handel och uppfödning av hästar, handel med hälsokost, energimätning, hälsokonsultation, energibalansering, produktion och försäljning av vatten, handel och förvaltning av värdepapper, lös och fast egendom, utföra entrepenader inom bygg, mark, fastighetsserice, jord och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Skogskärr Sverige Kommanditbolag

Norra Skogskärrsvägen 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Charlotte Kjellberg 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Extern firmatecknare

Agneta Kjellberg (80)

Styrelsen i Skogskärr Sverige Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Peter Kjellberg (57)

Komplementär

C/O KJELLBERG BYGG AB

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Ulf Greger Johansson Längvik (56)

Revisor

Frejs Revisorer AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Skogskärr Sverige Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Skogskärr Sverige Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-4739
Firmanamn Skogskärr Sverige Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norra Skogskärrsvägen 5
Postadress 441 95 Alingsås
Säte Alingsås, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-09
Firmanamn registrerat 2007-08-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-07-30
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-07-30
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47291 - Specialiserad butikshandel med hälsokost
01500 - Blandat jordbruk
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att bedriva jord- och skogsbruk, handel och uppfödning av hästar, handel med hälsokost, energimätning, hälsokonsultation, energibalansering, produktion och försäljning av vatten, handel och förvaltning av värdepapper, lös och fast egendom, utföra entrepenader inom bygg, mark, fastighetsserice, jord och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - externa firmatecknaren
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45790193
Besöksadress: Marieholmsgatan 54
Postnummer: 415 02
Postort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 45790193
SNI-kod: 47291 - Specialiserad butikshandel med hälsokost
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Skogskärr Sverige Kommanditbolag

Skogskärr Sverige Kommanditbolag registrerades 2007-03-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30 och aktivt i momsregistret sedan 2007-07-30.

Kommanditdelägare i Skogskärr Sverige Kommanditbolag är Carl Peter Kjellberg och komplementär är C/O KJELLBERG BYGG AB. Revisor för bolaget är Frejs Revisorer AB.

Skogskärr Sverige Kommanditbolag har organisationsnummer 969725-4739. Skogskärr Sverige Kommanditbolag har säte i Alingsås. Det går bra att ta kontakt med Skogskärr Sverige Kommanditbolag på adress Norra Skogskärrsvägen 5, 441 95 Alingsås.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ansoni Fastigheter AB, CNK Music Sweden AB, Visioon Multimedia AB och Bh Experten Sweden Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Alingsås kommun.