Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-4572

Telefon

070-963 42 94

Adress

Rosenbergsvägen 4
645 91 Strängnäs

Antal ansvariga

2 st

Vad är T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag?

T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Reparationer,tillbyggnad och service av bilar. Polera lacker, invändig recond, solfilm på sidorutor montering av stereo och högtalare, Dykning på bojar för koll av kätting diverse letning av bortappade saker iläggning i vatten av tyngre detaljer. Försäljning av reservdelar, tillbehör till bilar och mc, samt legotillverkning. Läs mer om T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag

Rosenbergsvägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag består av

Bolagsman

Kristoffer Ceder (43)

Dan Krigholm (38)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-4572
Firmanamn T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rosenbergsvägen 4
Postadress 645 91 Strängnäs
Säte Strängnäs, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-08
Firmanamn registrerat 2007-03-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Reparationer,tillbyggnad och service av bilar. Polera lacker, invändig recond, solfilm på sidorutor montering av stereo och högtalare, Dykning på bojar för koll av kätting diverse letning av bortappade saker iläggning i vatten av tyngre detaljer. Försäljning av reservdelar, tillbehör till bilar och mc, samt legotillverkning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag

T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag registrerades 2007-03-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag är Lars Martin Kristoffer Ceder och Dan Ronald Krigholm.

T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag har organisationsnummer 969725-4572. T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag har säte i Strängnäs. Det går bra att ta kontakt med T.O.D Bil o Dyk Handelsbolag på telefonnummer 070-963 42 94.

På samma adress finns även följande företag registrerat, EMEMC Invest AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Strängnäs kommun.

Registrerat på adressen

Rosenbergsvägen 4
645 91 Strängnäs
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: