Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Andas Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-4051

Telefon

073-823 88 88

Adress

c/o Carina Jern
Drällvävaregatan 15
415 73 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Andas Handelsbolag?

Andas Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Design och formgivning av konst, hantverk och mönster. Webdesign, programmering och grafisk design. Design och formgivning av trädgård och trädgårdsföremål. Uppdrivning av växter. Fotografering. Import av varor och material såsom lera, pärlor, textilier, färger för egentillverkning av konst och konsthantverk samt export och försäljning av dessa. Internetförsäljning och webshop med försäljning av eget och andras konst, hantverk samt musik. Driva musikförlag. Konsultverksamhet inom våra beskrivna verksamhets- och kunskapsområden t ex föreläsningar samt lärare-ledare. Arrangera evenemang såsom utställningar, kurser och resor. Uthyrning av lokaler och rum samt inkvartering vid kurser. Café, catering, buik med försäljning av eget och andras konst, hantverk samt musik. Sköta bokföring och redovisning. Läs mer om Andas Handelsbolag

Drällvävaregatan 15

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Andas Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Andas Handelsbolag består av

Bolagsman

Carina Jern (57)

Kristian Holvila (51)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Andas Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Andas Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-4051
Firmanamn Andas Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Drällvävaregatan 15
Postadress 415 73 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-07
Firmanamn registrerat 2007-03-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-05-08
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2008-05-08
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
90030 - Litterärt och konstnärligt skapande
85600 - Stödverksamhet för utbildningsväsendet
74900 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Design och formgivning av konst, hantverk och mönster. Webdesign, programmering och grafisk design. Design och formgivning av trädgård och trädgårdsföremål. Uppdrivning av växter. Fotografering. Import av varor och material såsom lera, pärlor, textilier, färger för egentillverkning av konst och konsthantverk samt export och försäljning av dessa. Internetförsäljning och webshop med försäljning av eget och andras konst, hantverk samt musik. Driva musikförlag. Konsultverksamhet inom våra beskrivna verksamhets- och kunskapsområden t ex föreläsningar samt lärare-ledare. Arrangera evenemang såsom utställningar, kurser och resor. Uthyrning av lokaler och rum samt inkvartering vid kurser. Café, catering, buik med försäljning av eget och andras konst, hantverk samt musik. Sköta bokföring och redovisning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 46666608
Besöksadress: Drällvävaregatan 15
Postnummer: 415 73
Postort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 073-823 88 88
Arbetsställenummer: 46666608
SNI-kod: 90030 - Litterärt och konstnärligt skapande
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Andas Handelsbolag

Andas Handelsbolag registrerades 2007-03-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-05-08 och aktivt i momsregistret sedan 2008-05-08.

Bolagsmän i Andas Handelsbolag är Eva Carina Pippilotta Viola Ingeborg Jern och Thor Kristian Holvila.

Andas Handelsbolag har organisationsnummer 969725-4051. Andas Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Andas Handelsbolag på telefonnummer 073-823 88 88.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Drällvävaregatan 15
415 73 Göteborg
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: