Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag

Organisationsnummer

969725-2576

Telefon

-

Adress

Tryckarevägen 10 A
434 37 Kungsbacka

Antal ansvariga

6 st

Vad är LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag?

LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag

Tryckarevägen 10 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Jan Bertil Johansson 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Ingenjörsfirma Jan Johansson Aktiebolag

LyftTech i Norrköping Aktiebolag

LB TeknikLyft Aktiebolag

ProCranes AB

Lyftsystem KAMAB AB

Komplementär

JJ Gruppen Aktiebolag

Revisor för bolaget

Revisor

Rolf Johansson (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-2576
Firmanamn LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tryckarevägen 10 A
Postadress 434 37 Kungsbacka
Säte Kungsbacka, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-01
Firmanamn registrerat 2007-09-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag

LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag registrerades 2007-03-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag är Ingenjörsfirma Jan Johansson Aktiebolag och komplementär är JJ Gruppen Aktiebolag. Revisor för bolaget är Rolf Lennart Johansson.

LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag har organisationsnummer 969725-2576. LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag har säte i Kungsbacka. Det går bra att ta kontakt med LyftGruppen Fastighets Kommanditbolag på adress Tryckarevägen 10 A, 434 37 Kungsbacka.

På samma adress finns även följande företag registrerade, LyftSupport i Trollhättan AB, KAMAB Holding AB, JJ Boots AB, 2Lift AB, Fastighetsbolaget Tryckarevägen Hede 3:132 AB, LyftErgonomi i Trollhättan AB, Jan Johansson Holding AB och J2Lyft AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kungsbacka.

Registrerat på adressen

Tryckarevägen 10 A
434 37 Kungsbacka
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress