Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Percurrit Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-9143

Telefon

-

Adress

Pumpstigen 5
449 51 Alafors

Antal ansvariga

2 st

Vad är Percurrit Kommanditbolag?

Percurrit Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva produktutveckling, produktion inom mekanik, elektronik och miljöutveckling samt konsultverksamhet inom dito. Export, import samt försäljning av kommersiella fordon, reservdelar och fordonsutrustning. Export och import samt försäljning av kläder, leksaker, möbler. Export, import och försäljning och hantering av ädelhaltiga mineraler. Försäljning av träteknisk utrustning, konsultativ verksamhet intern- och extern kommunikation, management konsulting. Journalistisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Percurrit Kommanditbolag

Pumpstigen 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Manoj Parmar 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Percurrit Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Ann Parmar (48)

Komplementär

Manoj Parmar (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Percurrit Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Percurrit Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-9143
Firmanamn Percurrit Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Pumpstigen 5
Postadress 449 51 Alafors
Säte Ale, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-19
Firmanamn registrerat 2007-02-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva produktutveckling, produktion inom mekanik, elektronik och miljöutveckling samt konsultverksamhet inom dito. Export, import samt försäljning av kommersiella fordon, reservdelar och fordonsutrustning. Export och import samt försäljning av kläder, leksaker, möbler. Export, import och försäljning och hantering av ädelhaltiga mineraler. Försäljning av träteknisk utrustning, konsultativ verksamhet intern- och extern kommunikation, management konsulting. Journalistisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Percurrit Kommanditbolag

Percurrit Kommanditbolag registrerades 2007-02-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Percurrit Kommanditbolag är Ann Ingeborg Parmar och komplementär är Manoj Topan Parmar.

Percurrit Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-9143. Percurrit Kommanditbolag har säte i Ale. Det går bra att ta kontakt med Percurrit Kommanditbolag på adress Pumpstigen 5, 449 51 Alafors.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ale.

Registrerat på adressen

Pumpstigen 5
449 51 Alafors
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: