Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-8137

Telefon

-

Adress

Bigatan 47
431 39 Mölndal

Antal ansvariga

2 st

Vad är KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag?

KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Fastighetsförvaltning. KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag registrerades 2007-02-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag

Bigatan 47

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Thomas Karlberg 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Linda Karlberg (33)

Komplementär

Thomas Karlberg (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-8137
Firmanamn KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bigatan 47
Postadress 431 39 Mölndal
Säte Mölndal, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-15
Firmanamn registrerat 2017-05-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighetsförvaltning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag

KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag registrerades 2007-02-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag är Linda Christina Karlberg och komplementär är Runo Thomas Christer Karlberg.

KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-8137. KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag har säte i Mölndal. Det går bra att ta kontakt med KT Fastigheter (i Gbg) Kommanditbolag på adress Bigatan 47, 431 39 Mölndal.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Mölndal.

Registrerat på adressen

Bigatan 47
431 39 Mölndal
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress