Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Steves Transport & Sanering Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-7535

Telefon

040-44 78 14

Adress

Landsvägen 57
243 72 Tjörnarp

Antal ansvariga

2 st

Vad är Steves Transport & Sanering Kommanditbolag?

Steves Transport & Sanering Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall vara verksamt inom personaluthyrning till företag jämte därmed förenlig verksamhet. skall även utföra lastbilstransporter samt utföra sanering av bostäder och borttagning av klotter på byggnader. Läs mer om Steves Transport & Sanering Kommanditbolag

Landsvägen 57

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Steves Transport & Sanering Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Steves Transport & Sanering Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Jaroslav Obert (61)

Komplementär

Martin Löfgren (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Steves Transport & Sanering Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Steves Transport & Sanering Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-7535
Firmanamn Steves Transport & Sanering Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Landsvägen 57
Postadress 243 72 Tjörnarp
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-14
Firmanamn registrerat 2007-02-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2017-03-16
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2017-03-16
2021-02-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
49410 - Vägtransport, godstrafik
81290 - Annan rengöring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall vara verksamt inom personaluthyrning till företag jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även utföra lastbilstransporter samt utföra sanering av bostäder och borttagning av klotter på byggnader.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 58121542
Besöksadress: Landsvägen 57
Postnummer: 243 72
Postort: Tjörnarp
Län: Skåne län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 040-44 78 14
Arbetsställenummer: 58121542
SNI-kod: 49410 - Vägtransport, godstrafik
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Steves Transport & Sanering Kommanditbolag

Steves Transport & Sanering Kommanditbolag registrerades 2007-02-14 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2017-03-16 och aktivt i momsregistret sedan 2017-03-16.

Kommanditdelägare i Steves Transport & Sanering Kommanditbolag är Jaroslav Obert och komplementär är Jan Martin Löfgren.

Steves Transport & Sanering Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-7535. Steves Transport & Sanering Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Steves Transport & Sanering Kommanditbolag på telefonnummer 040-44 78 14.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Höör.

Registrerat på adressen

Landsvägen 57
243 72 Tjörnarp
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: