Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sehlstedt konsult Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-3658

Telefon

-

Adress

Yttervik 59
931 91 Skellefteå

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sehlstedt konsult Kommanditbolag?

Sehlstedt konsult Kommanditbolag är ett kommanditbolag som s verksamhet är framställning av utbildningsmaterial i form av text och grafiska illustrationer samt även utbildningsuppdrag. Även övriga grafiska illustrationer som logo, bildmaterial för annonser, broschyrer för tryck och web. Konsultuppdrag för utbildningsverksamhet inom trämaterial och trätorkning inom branschen sågverk, snickeri, trämanufaktur. Framställande av utbildningsmaterial i form av text och illustrationer samt även utförande av uppdragsutbildning och temadagar. Konsultuppdrag för teknikutveckling inom trätorkningsområdet i branschen sågverk, snickeri, trämanufaktur. Konstnärlig verksamhet. Produktion och försäljning av konstverk. Läs mer om Sehlstedt konsult Kommanditbolag

Yttervik 59

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sehlstedt konsult Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sehlstedt konsult Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Anders Persson (68)

Komplementär

Margot Sehlstedt Persson (63)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sehlstedt konsult Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sehlstedt konsult Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-3658
Firmanamn Sehlstedt konsult Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Yttervik 59
Postadress 931 91 Skellefteå
Säte Skellefteå, Västerbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-30
Firmanamn registrerat 2007-01-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-08-09
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-08-09
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
18130 - Grafiska tjänster före tryckning (prepress/premedia)
73111 - Reklambyråverksamhet
85594 - Personalutbildning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolagets verksamhet är framställning av utbildningsmaterial i form av text och grafiska illustrationer samt även utbildningsuppdrag. Även övriga grafiska illustrationer som logo, bildmaterial för annonser, broschyrer för tryck och web. Konsultuppdrag för utbildningsverksamhet inom trämaterial och trätorkning inom branschen sågverk, snickeri, trämanufaktur. Framställande av utbildningsmaterial i form av text och illustrationer samt även utförande av uppdragsutbildning och temadagar. Konsultuppdrag för teknikutveckling inom trätorkningsområdet i branschen sågverk, snickeri, trämanufaktur. Konstnärlig verksamhet. Produktion och försäljning av konstverk.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45861689
Besöksadress: Yttervik 59
Postnummer: 931 91
Postort: Skellefteå
Län: Västerbottens län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 45861689
SNI-kod: 18130 - Grafiska tjänster före tryckning (prepress/premedia)
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sehlstedt konsult Kommanditbolag

Sehlstedt konsult Kommanditbolag registrerades 2007-01-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-08-09 och aktivt i momsregistret sedan 2007-08-09.

Kommanditdelägare i Sehlstedt konsult Kommanditbolag är Johnny Anders Vilhelm Persson och komplementär är Siv Margot Birgitta Sehlstedt Persson.

Sehlstedt konsult Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-3658. Sehlstedt konsult Kommanditbolag har säte i Skellefteå. Det går bra att ta kontakt med Sehlstedt konsult Kommanditbolag på adress Yttervik 59, 931 91 Skellefteå.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Pison konsultservice AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Skellefteå.

Registrerat på adressen

Yttervik 59
931 91 Skellefteå
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: