Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Team Polish i Göteborg Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-3161

Telefon

-

Adress

c/o Håkan Wiking
Rimfrostgatan 67 lgh 1001
418 40 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Team Polish i Göteborg Kommanditbolag?

Team Polish i Göteborg Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Golvslipning, inläggning av parkett, lagning av golv samt snickeriverksamhet i Sverige och utomlands. Läs mer om Team Polish i Göteborg Kommanditbolag

Rimfrostgatan 67 lgh 1001

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Team Polish i Göteborg Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Team Polish i Göteborg Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Agneta Johansson (50)

Komplementär

Håkan Wiking (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Team Polish i Göteborg Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Team Polish i Göteborg Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-3161
Firmanamn Team Polish i Göteborg Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rimfrostgatan 67 lgh 1001
Postadress 418 40 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-29
Firmanamn registrerat 2007-01-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Golvslipning, inläggning av parkett, lagning av golv samt snickeriverksamhet i Sverige och utomlands.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Team Polish i Göteborg Kommanditbolag

Team Polish i Göteborg Kommanditbolag registrerades 2007-01-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Team Polish i Göteborg Kommanditbolag är Agneta Maria Johansson och komplementär är Björn Håkan Ejvind Wiking.

Team Polish i Göteborg Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-3161. Team Polish i Göteborg Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Team Polish i Göteborg Kommanditbolag på adress Rimfrostgatan 67 lgh 1001, 418 40 Göteborg.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Rimfrostgatan 67 lgh 1001
418 40 Göteborg
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: