Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Landin Electronics Kumla Handelsbolag

Organisationsnummer

969723-6736

Telefon

076-840 84 08

Adress

c/o Per Landin
Kumla-Ekeby Sörgården 301
692 93 Kumla

Antal ansvariga

2 st

Vad är Landin Electronics Kumla Handelsbolag?

Landin Electronics Kumla Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Teknisk konsultverksamhet inom elteknik, teknisk provning, tillverkning av elektroniska komponenter, kretskort och annan elapparatur, installation av industriutrustning. Teknisk forskning och utveckling. Uthyrning och försäljning av elektronisk mätutrustning. Dataprogrammering och -konsult- verksamhet, datordrifts-, andra IT- och datatjänster, samt databehandling. Utbildning för universitet, företag och övriga. Detaljhandel på internet och i butik med heminredningsdetaljer. Magasinering. Mark och grundarbeten samt övriga anläggnings- arbeten. Djurpensionat. Förvaltning av och handel med egna värdepapper. Köp och försäljning av patent samt genomförande av upphandlingar för att kunna hjälpa till med bedömningar av t.ex. upphandlingsunderlag och göra tekniska bedömningar vid överklagningar. Uthyrning av speciella maskiner för elektroteknisk mätning. Sälja kringtjänster kring dessa. Fastighetsuthyrning. Läs mer om Landin Electronics Kumla Handelsbolag

Kumla-Ekeby Sörgården 301

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Cristina Patricia Landin 25-50%
Per Niklas Landin 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Landin Electronics Kumla Handelsbolag består av

Bolagsman

Per Niklas Landin (37)

Cristina Patricia Landin (36)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Landin Electronics Kumla Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Landin Electronics Kumla Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969723-6736
Firmanamn Landin Electronics Kumla Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kumla-Ekeby Sörgården 301
Postadress 692 93 Kumla
Säte Kumla, Örebro län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-12-28
Firmanamn registrerat 2017-05-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-02-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-02-01
2021-02-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47593 - Specialiserad butikshandel med glas, porslin och andra bosättningsvaror
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Teknisk konsultverksamhet inom elteknik, teknisk provning, tillverkning av elektroniska komponenter, kretskort och annan elapparatur, installation av industriutrustning. Teknisk forskning och utveckling. Uthyrning och försäljning av elektronisk mätutrustning. Dataprogrammering och -konsult- verksamhet, datordrifts-, andra IT- och datatjänster, samt databehandling. Utbildning för universitet, företag och övriga. Detaljhandel på internet och i butik med heminredningsdetaljer. Magasinering. Mark och grundarbeten samt övriga anläggnings- arbeten. Djurpensionat. Förvaltning av och handel med egna värdepapper. Köp och försäljning av patent samt genomförande av upphandlingar för att kunna hjälpa till med bedömningar av t.ex. upphandlingsunderlag och göra tekniska bedömningar vid överklagningar. Uthyrning av speciella maskiner för elektroteknisk mätning. Sälja kringtjänster kring dessa. Fastighetsuthyrning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45335601
Besöksadress: Kumla-Ekeby Sörgården 301
Postnummer: 692 93
Postort: Kumla
Län: Örebro län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 076-840 84 08
Arbetsställenummer: 45335601
SNI-kod: 47593 - Specialiserad butikshandel med glas, porslin och andra bosättningsvaror
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Landin Electronics Kumla Handelsbolag

Landin Electronics Kumla Handelsbolag registrerades 2006-12-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-02-01 och aktivt i momsregistret sedan 2007-02-01.

Bolagsmän i Landin Electronics Kumla Handelsbolag är Per Niklas Landin och Cristina Patricia Landin.

Landin Electronics Kumla Handelsbolag har organisationsnummer 969723-6736. Landin Electronics Kumla Handelsbolag har säte i Kumla. Det går bra att ta kontakt med Landin Electronics Kumla Handelsbolag på telefonnummer 076-840 84 08.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kumla kommun.

Registrerat på adressen

Kumla-Ekeby Sörgården 301
692 93 Kumla
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: