Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag

Organisationsnummer

969718-4977

Telefon

-

Adress

Sälleryd
373 53 Ramdala

Antal ansvariga

12 st

Vad är Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag?

Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Sågverksrörelse, kulturaktivitet dvs återskapa ett äldre bygdesågverk med användande av gammalt maskinsystem för att visa hur verksamheten bedrevs. Läs mer om Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag

Sälleryd

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969718-4977
Firmanamn Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sälleryd
Postadress 373 53 Ramdala
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-04-24
Firmanamn registrerat 2006-04-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-13
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Sågverksrörelse, kulturaktivitet dvs återskapa ett äldre bygdesågverk med användande av gammalt maskinsystem för att visa hur verksamheten bedrevs.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Lindkvist, Holger Ingvar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag

Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag registrerades 2006-04-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag har organisationsnummer 969718-4977. Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med Sälleryds Bygdesåg Handelsbolag på adress Sälleryd, 373 53 Ramdala.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Handelsbolaget Sälleryds Tapet- o Lanthandel.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Karlskrona.

Registrerat på adressen