Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Norrblick Handelsbolag

Organisationsnummer

969715-1794

Adress

Gamla Orbadenvägen 107
821 67 Vallsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Norrblick Handelsbolag?

Norrblick Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Erbjuda etablerade företag hjälp med produktion och utformning av marknadsföringsmaterial och säljstöd. - Produktvisualisering i 3d och i form av animationer. - Produktvisualisering på video, DVD och andra rörliga media med hjälp av film och 3d. - Webb, design, produktvisualiseringar med flashgrafik. - Produktion av mässmaterial, monterdesign, affischer. - Utformning av trycksaker, broschyrer, produktblad, kataloger, foldrar. - Produktion av presentationsmaterial, Powerpointpresentationer, OH-material, utbildningspärmar. - Utformning av företagsprofil, logga, designmallar och grafisk profil.- Produktion och utformning av utbildningar, utbildningsmaterial och e-learning samt teknisk dokumentation. Läs mer om Norrblick Handelsbolag

Gamla Orbadenvägen 107

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Joakim Svärd 50-75%
Linda Svärd 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Norrblick Handelsbolag består av

Bolagsman

Joakim Svärd (47)

Linda Svärd (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Norrblick Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Norrblick Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969715-1794
Firmanamn Norrblick Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gamla Orbadenvägen 107
Postadress 821 67 Vallsta
Säte Ljusdal, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2005-11-29
Firmanamn registrerat 2005-12-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2016-10-06
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2016-10-06
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
73111 - Reklambyråverksamhet
71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
90010 - Artistisk verksamhet
62020 - Datakonsultverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Erbjuda etablerade företag hjälp med produktion och utformning av marknadsföringsmaterial och säljstöd. - Produktvisualisering i 3d och i form av animationer. - Produktvisualisering på video, DVD och andra rörliga media med hjälp av film och 3d. - Webb, design, produktvisualiseringar med flashgrafik. - Produktion av mässmaterial, monterdesign, affischer. - Utformning av trycksaker, broschyrer, produktblad, kataloger, foldrar. - Produktion av presentationsmaterial, Powerpointpresentationer, OH-material, utbildningspärmar. - Utformning av företagsprofil, logga, designmallar och grafisk profil.- Produktion och utformning av utbildningar, utbildningsmaterial och e-learning samt teknisk dokumentation.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 57577207
Besöksadress: Gamla Orbadenvägen 107
Postnummer: 821 67
Postort: Vallsta
Län: Gävleborgs län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 070-741 90 70
Arbetsställenummer: 57577207
SNI-kod: 73111 - Reklambyråverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Norrblick Handelsbolag

Norrblick Handelsbolag registrerades 2005-11-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2016-10-06 och aktivt i momsregistret sedan 2016-10-06.

Bolagsmän i Norrblick Handelsbolag är Joakim Svärd och Linda Elizabeth Svärd.

Norrblick Handelsbolag har organisationsnummer 969715-1794. Norrblick Handelsbolag har säte i Ljusdal. Det går bra att ta kontakt med Norrblick Handelsbolag på telefonnummer 070-741 90 70.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Bollnäs kommun.

Registrerat på adressen

Gamla Orbadenvägen 107
821 67 Vallsta
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress