Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag

Organisationsnummer

969698-8105

Telefon

0303-33 33 99

Adress

Postvägen 4
446 32 Älvängen

Antal ansvariga

3 st

Vad är Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag?

Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bedriva begravningsbyrå med arrangemang av till dödsfall och begravningar förekommande varor och tjänster ävensom juridiska spörsmål, såsom upprättande av boupptäckningar, testamenten och annan juridisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag

Postvägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anders Johansson 25-50%
Johan Ekstedt 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Anders Johansson (59)

Komplementär

Ale-Älvängens Begravningsbyrå Aktiebolag

Älvfoto Aktiebolag

Revisor för bolaget

Revisor

Anders Hegmo (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969698-8105
Firmanamn Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Postvägen 4
Postadress 446 32 Älvängen
Säte Ale, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2004-01-22
Firmanamn registrerat 2004-01-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2004-04-15
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2004-04-15
2021-08-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96030 - Begravningsverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bedriva begravningsbyrå med arrangemang av till dödsfall och begravningar förekommande varor och tjänster ävensom juridiska spörsmål, såsom upprättande av boupptäckningar, testamenten och annan juridisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - komplementärerna

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 42659334
Besöksadress: Postvägen 4
Postnummer: 446 32
Postort: Älvängen
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 5-9 anställda
Telefonnummer: 0303-33 33 99
Arbetsställenummer: 42659334
SNI-kod: 96030 - Begravningsverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag

Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag registrerades 2004-01-22 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2004-04-15 och aktivt i momsregistret sedan 2004-04-15.

Kommanditdelägare i Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag är Anders Karl Olof Johansson och komplementär är Ale-Älvängens Begravningsbyrå Aktiebolag. Revisor för bolaget är Anders Dan Axel Hegmo.

Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag har organisationsnummer 969698-8105. Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag har säte i Ale. Det går bra att ta kontakt med Ale Älvdalens Begravningsbyrå Kommanditbolag på telefonnummer 0303-33 33 99.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ale-Älvängens Begravningsbyrå Aktiebolag, Älvfoto Aktiebolag, Trafikkonsult i Väst AB och Fastighetsbolaget Utställningen Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ale.