Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag

Organisationsnummer

969669-3549

Telefon

08-446 40 40

Adress

c/o Söderström
Skylvägen 68
187 54 Täby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag?

Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva utveckling, framställning och förvaltning av koncept och material inom området ledarutveckling och coaching samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag

Skylvägen 68 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag består av

Bolagsman

Fokusera Sverige AB

Kraftsamlingen AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969669-3549
Firmanamn Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skylvägen 68
Postadress 187 54 Täby
Säte Täby, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2000-05-23
Firmanamn registrerat 2004-08-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2006-04-20
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2006-04-20
2022-07-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva utveckling, framställning och förvaltning av koncept och material inom området ledarutveckling och coaching samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 44610103
Besöksadress: Skylvägen 68
Postnummer: 187 54
Postort: Täby
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 08-446 40 40
Arbetsställenummer: 44610103
SNI-kod: 70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag

Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag registrerades 2000-05-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2006-04-20 och aktivt i momsregistret sedan 2006-04-20.

Bolagsmän i Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag är Fokusera Sverige AB och Kraftsamlingen AB.

Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag har organisationsnummer 969669-3549. Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag har säte i Täby. Det går bra att ta kontakt med Kraftsamlarna Sverige Handelsbolag på telefonnummer 08-446 40 40.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Matale Mining AB, Bengt Andersson Fastighets Aktiebolag, Wintjens Information Aktiebolag, Fokusera Sverige AB, ERI Experience Reliability & Integrity AB, Kraftsamlingen AB, Lokalinformation i Sverige AB och NUSAB i Täby AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Täby.

Registrerat på adressen

Skylvägen 68
187 54 Täby
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: