Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag

Organisationsnummer

969624-7932

Telefon

016-48 20 50

Adress

Nygård Grönkärr
641 96 Katrineholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag?

Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Ambulatorisk veterinärvård för stordjur. Smådjurspraktik samt försäljning av foder och veterinärprodukter. Läs mer om Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag

Nygård Grönkärr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Christina Granberg 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Leif Granberg (68)

Komplementär

Christina Granberg (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969624-7932
Firmanamn Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nygård Grönkärr
Postadress 641 96 Katrineholm
Säte Katrineholm, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1996-03-08
Firmanamn registrerat 1996-03-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Ambulatorisk veterinärvård för stordjur. Smådjurspraktik samt försäljning av foder och veterinärprodukter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag

Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag registrerades 1996-03-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag är Leif Erik Granberg och komplementär är Christina Irene Granberg.

Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag har organisationsnummer 969624-7932. Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag har säte i Katrineholm. Det går bra att ta kontakt med Kicki's Veterinärmottagning Kommanditbolag på telefonnummer 016-48 20 50.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Radio och TV jouren i Eskilstuna Kommanditbolag och Kicki & Leifs Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Katrineholm.

Registrerat på adressen