Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916839-7009

Telefon

031-83 88 00

Adress

c/o Volvofinans Ab
Box 198
401 23 Göteborg

Antal ansvariga

4 st

Vad är VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG?

VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är HANDLA MED, ÄGA, FÖRVALTA OCH UPPLÅTA SÅVÄL MOTORFORDON SOM FÖR MOTORFORDONS NYTTJANDE OCH BRUKANDE FÖRENLIGA SYSTEM OCH UTRUSTNINGAR. Läs mer om VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG

Bohusgatan 15

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Li Shufu 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Volvofinans Bank AB

Volvo PV Fordonspark Aktiebolag

Volvohandlarföreningen ek. för.

Komplementär

Volvohandelns PV Försäljnings Aktiebolag

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Mikael Ekberg (56)

Revisor

KPMG AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916839-7009
Firmanamn VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 198
Postadress 401 23 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1994-05-13
Firmanamn registrerat 1994-05-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1990-01-01
2021-06-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
HANDLA MED, ÄGA, FÖRVALTA OCH UPPLÅTA SÅVÄL MOTORFORDON SOM FÖR MOTORFORDONS NYTTJANDE OCH BRUKANDE FÖRENLIGA SYSTEM OCH UTRUSTNINGAR
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 29416526
Besöksadress: Bohusgatan 15
Postnummer: 411 39
Postort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 031-83 88 00
Arbetsställenummer: 29416526
SNI-kod: 45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG

VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG registrerades 1994-05-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registerat för F-skatt, och aktivt i momsregistret sedan 1990-01-01.

Kommanditdelägare i VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG är Volvofinans Bank AB och komplementär är Volvohandelns PV Försäljnings Aktiebolag. Revisor för bolaget är KPMG AB.

VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916839-7009. VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med VOLVOHANDELNS PV FÖRSÄLJNINGS KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 031-83 88 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Volvofinans IT AB, Volvofinans Leasing Aktiebolag, Volvofinans Bank AB, Autofinans Nordic AB, CarPay Sverige AB, Volvohandelns PV Försäljnings Aktiebolag, VCC Tjänstebilar Kommanditbolag och VCC Försäljnings Kommanditbolag med flera.