Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

FERMATEX HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916633-7262

Telefon

-

Adress

Hasselstigen 23
125 53 Älvsjö

Antal ansvariga

2 st

Vad är FERMATEX HANDELSBOLAG?

FERMATEX HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är BILPLÅTSLAGERI. FERMATEX HANDELSBOLAG registrerades 1990-11-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om FERMATEX HANDELSBOLAG

Hasselstigen 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för FERMATEX HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i FERMATEX HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Mikael Pulls (60)

Annika Berg (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för FERMATEX HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om FERMATEX HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916633-7262
Firmanamn FERMATEX HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hasselstigen 23
Postadress 125 53 Älvsjö
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1990-11-02
Firmanamn registrerat 1990-11-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
BILPLÅTSLAGERI
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Pulls, Per Mikael Arneson

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om FERMATEX HANDELSBOLAG

FERMATEX HANDELSBOLAG registrerades 1990-11-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i FERMATEX HANDELSBOLAG är Per Mikael Arneson Pulls och Annika Elisabet Berg.

FERMATEX HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916633-7262. FERMATEX HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med FERMATEX HANDELSBOLAG på adress Hasselstigen 23, 125 53 Älvsjö.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Tilledal AB, IKA konsult AB, PULLS, MIKAEL och IKA Konsult Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Hasselstigen 23
125 53 Älvsjö
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: