Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BENEDICTUS HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916614-8164

Telefon

-

Adress

Folkungagatan 86 A
116 22 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är BENEDICTUS HANDELSBOLAG?

BENEDICTUS HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är KONSULTVERKSAMHET INOM MARKNADSFÖRING, REKLAM OCH INFORMATION SAMT FÖRSÄLJN. AV PRODUKTER MOT KONSU- MENT- OCH PRODUCENTSIDAN SÅSOM FÖRSÄLJNINGSHJÄLPME DEL SAMT FÖRSÄLJN. AV PRODUKTER FÖR HOBBY O FRITID. Läs mer om BENEDICTUS HANDELSBOLAG

Folkungagatan 86 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för BENEDICTUS HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BENEDICTUS HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Gunnar Benedikt (59)

Handelsbolaget ARFA IMPORT

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BENEDICTUS HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BENEDICTUS HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916614-8164
Firmanamn BENEDICTUS HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Folkungagatan 86 A
Postadress 116 22 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-04-27
Firmanamn registrerat 1987-04-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
73111 - Reklambyråverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
KONSULTVERKSAMHET INOM MARKNADSFÖRING, REKLAM OCH INFORMATION SAMT FÖRSÄLJN. AV PRODUKTER MOT KONSU- MENT- OCH PRODUCENTSIDAN SÅSOM FÖRSÄLJNINGSHJÄLPME DEL SAMT FÖRSÄLJN. AV PRODUKTER FÖR HOBBY O FRITID
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Benedikt, Kurt Gunnar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BENEDICTUS HANDELSBOLAG

BENEDICTUS HANDELSBOLAG registrerades 1987-04-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i BENEDICTUS HANDELSBOLAG är Handelsbolaget ARFA IMPORT och Kurt Gunnar Benedikt.

BENEDICTUS HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916614-8164. BENEDICTUS HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med BENEDICTUS HANDELSBOLAG på adress Folkungagatan 86 A, 116 22 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Handelsbolaget ARFA IMPORT och Folkunga Pizzeria Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.