Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Artistica Handelsbolag

Organisationsnummer

916581-4188

Telefon

0250-364 94

Adress

Källbäcksvägen 10
792 75 Färnäs

Antal ansvariga

3 st

Vad är Artistica Handelsbolag?

Artistica Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultativ verksamhet inom reklambranschen, bildframställning samt målnings-, restaurerings- och renoveringsarbeten av olje- målningar. Kursverksamhet, vattenbruk (odling av fisk, försäljning av levande fisk, transport av levande fisk, avelsfiskarbete), utbildning inom vattenbruket och annan utbildning. Friskvård, handel med näringstillskott. Boende i hemmamiljö för barn, ungdomar och vuxna med sociala problem- socialt arbete. Läs mer om Artistica Handelsbolag

Källbäcksvägen 10 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Artistica Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Artistica Handelsbolag består av

Bolagsman

Larsols Siv Ingela Gustafsson (64)

Isabella Gustafsson (35)

Nicolina Daniels (30)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Artistica Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Artistica Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916581-4188
Firmanamn Artistica Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Källbäcksvägen 10
Postadress 792 75 Färnäs
Säte Mora, Dalarnas län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-04-01
Firmanamn registrerat 1985-04-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1999-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1999-01-01
2022-12-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
03220 - Fiskodling i sötvatten
85510 - Sport- och fritidsutbildning
95240 - Reparation av möbler och heminredning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultativ verksamhet inom reklambranschen, bildframställning samt målnings-, restaurerings- och renoveringsarbeten av olje- målningar. Kursverksamhet, vattenbruk (odling av fisk, försäljning av levande fisk, transport av levande fisk, avelsfiskarbete), utbildning inom vattenbruket och annan utbildning. Friskvård, handel med näringstillskott. Boende i hemmamiljö för barn, ungdomar och vuxna med sociala problem- socialt arbete.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 38037099
Besöksadress: Källbäcksvägen 10
Postnummer: 792 75
Postort: Färnäs
Län: Dalarnas län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 0250-364 94
Arbetsställenummer: 38037099
SNI-kod: 03220 - Fiskodling i sötvatten
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Artistica Handelsbolag

Artistica Handelsbolag registrerades 1985-04-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01 och aktivt i momsregistret sedan 1999-01-01.

Artistica Handelsbolag har organisationsnummer 916581-4188. Artistica Handelsbolag har säte i Mora. Det går bra att ta kontakt med Artistica Handelsbolag på telefonnummer 0250-364 94.

På samma adress finns även följande företag registrerat, GUSTAFSSON, LARSOLS SIV INGELA.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Mora.

Registrerat på adressen

Källbäcksvägen 10
792 75 Färnäs
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: