Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Törngren Redovisning Kommanditbolag

Organisationsnummer

916533-2355

Telefon

0457-261 55

Adress

Nedre Brunnsvägen 11 F
372 36 Ronneby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Törngren Redovisning Kommanditbolag?

Törngren Redovisning Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Redovisningstjänster och därmed förenlig verksamhet. Törngren Redovisning Kommanditbolag registrerades 2000-05-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Törngren Redovisning Kommanditbolag

Nedre Brunnsvägen 11 F

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Olle Törngren 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Törngren Redovisning Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Astrid Törngren (84)

Komplementär

Olle Törngren (81)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Törngren Redovisning Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Törngren Redovisning Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916533-2355
Firmanamn Törngren Redovisning Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nedre Brunnsvägen 11 F
Postadress 372 36 Ronneby
Säte Ronneby, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2000-05-09
Firmanamn registrerat 2000-05-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-11
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Redovisningstjänster och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Törngren Redovisning Kommanditbolag

Törngren Redovisning Kommanditbolag registrerades 2000-05-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Törngren Redovisning Kommanditbolag är Astrid Viola Törngren och komplementär är Stig Olle Birger Törngren.

Törngren Redovisning Kommanditbolag har organisationsnummer 916533-2355. Törngren Redovisning Kommanditbolag har säte i Ronneby. Det går bra att ta kontakt med Törngren Redovisning Kommanditbolag på telefonnummer 0457-261 55.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Revisorn, Olle Törngren & Co Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ronneby.

Registrerat på adressen

Nedre Brunnsvägen 11 F
372 36 Ronneby
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress