Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag

Organisationsnummer

916456-0204

Telefon

-

Adress

Notbindarvägen 48
688 30 Storfors

Antal ansvariga

2 st

Vad är Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag?

Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Tillverkning och handel med produkter för hobby och husdjur och därmed förenlig verksamhet samt idka utbildning med inriktning på byggsektorn och försäljning av administrativa tjänster. Läs mer om Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag

Notbindarvägen 48 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Sune Lennart Svensson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag består av

Bolagsman

Sune Lennart Svensson (75)

Svensson, Kirsten Marie

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916456-0204
Firmanamn Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Notbindarvägen 48
Postadress 688 30 Storfors
Säte Storfors, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1979-10-16
Firmanamn registrerat 2009-09-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1998-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1996-01-01
2022-05-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47762 - Specialiserad butikshandel med små sällskapsdjur
47650 - Specialiserad butikshandel med spel och leksaker
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tillverkning och handel med produkter för hobby och husdjur och därmed förenlig verksamhet samt idka utbildning med inriktning på byggsektorn och försäljning av administrativa tjänster.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 33878414
Besöksadress: Notbindarvägen 48
Postnummer: 688 30
Postort: Storfors
Län: Värmlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 33878414
SNI-kod: 47762 - Specialiserad butikshandel med små sällskapsdjur
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag

Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag registrerades 1979-10-16 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01 och aktivt i momsregistret sedan 1996-01-01.

Bolagsmän i Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag är och Sune Lennart Svensson.

Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag har organisationsnummer 916456-0204. Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag har säte i Storfors. Det går bra att ta kontakt med Storfors Konsult och Försäljnings Handelsbolag på adress Notbindarvägen 48, 688 30 Storfors.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Bröderna Svenssons Maskinservice Aktiebolag, Bröderna Svenssons Transport Aktiebolag och Bröderna Svenssons Entreprenad Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Storfors.