Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag

Organisationsnummer

916429-7674

Adress

Fagerängsgatan 4
412 70 Göteborg

Antal ansvariga

4 st

Vad är Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag?

Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Fastighets- och finansförvaltning. Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag registrerades 1988-05-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag

Fagerängsgatan 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Marita Åkesson (76)

Komplementär

Bengt Åkesson (84)

Marcus Åkesson (48)

Thomas Åkesson (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916429-7674
Firmanamn Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fagerängsgatan 4
Postadress 412 70 Göteborg
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1988-05-17
Firmanamn registrerat 1988-05-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2016-01-14
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighets- och finansförvaltning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - komplementärerna

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 26731836
Besöksadress: Fagerängsgatan 4
Postnummer: 412 70
Postort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 031-40 30 37
Arbetsställenummer: 26731836
SNI-kod: 68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag

Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag registrerades 1988-05-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2016-01-14, men är inte aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag är Ann Marita Åkesson och komplementär är Bengt Gustav Åkesson.

Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag har organisationsnummer 916429-7674. Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med Fastighetsbolaget Löwen Kommanditbolag på telefonnummer 031-40 30 37.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Prodidakt AB, HANDELSBOLAGET AGNESBERGS TRÄDGÅRDSCENTRUM, HANDELSBOLAGET KUNGÄLVS FÖRETAGSKONSULT, Fastighetsbolaget Västanfläkten Kommanditbolag och Handelsbolaget Speko.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.