Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning

Organisationsnummer

916429-6247

Adress

Farabolsv. 400-29
290 60 Kyrkhult

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning?

Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning är ett handelsbolag vars verksamhet är Skogsavverkning. Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning registrerades 1987-11-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anders Börjesson 25-50%
Christer Börjesson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning består av

Bolagsman

Anders Börjesson (57)

Christer Börjesson (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916429-6247
Firmanamn Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs avslutad 2022-05-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Farabolsv. 400-29
Postadress 290 60 Kyrkhult
Säte Olofström, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-11-17
Firmanamn registrerat 1987-11-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
02200 - Drivning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Skogsavverkning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning

Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning registrerades 1987-11-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning är Anders Ingvar Börjesson och Mats Christer Börjesson.

Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning har organisationsnummer 916429-6247. Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning har säte i Olofström. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Bröderna Börjessons Skogs- avverkning på telefonnummer 0454-77 20 85.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Farabolsv. 400-29
290 60 Kyrkhult
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress