Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag

Organisationsnummer

916429-5090

Telefon

-

Adress

Varpavägen 4
294 00 Sölvesborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag?

Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Detalj- och partihandel med hobby- och fritidsartiklar, drift av minijärnvägar och andra parkattraktioner samt annan därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag

Varpavägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag består av

Bolagsman

Jan-Inge Gunnarsson (72)

Anita Gunnarsson (69)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916429-5090
Firmanamn Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Varpavägen 4
Postadress 294 00 Sölvesborg
Säte Sölvesborg, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-03-31
Firmanamn registrerat 1987-03-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Detalj- och partihandel med hobby- och fritidsartiklar, drift av minijärnvägar och andra parkattraktioner samt annan därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag

Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag registrerades 1987-03-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag är Jan-Inge Gunnarsson och Clary Anita Gunnarsson.

Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag har organisationsnummer 916429-5090. Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag har säte i Sölvesborg. Det går bra att ta kontakt med Jigma Big Train Hobby & Fritid Handelsbolag på adress Varpavägen 4, 294 00 Sölvesborg.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Varpavägen 4
294 00 Sölvesborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress