Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården

Organisationsnummer

916429-3848

Telefon

0455-36 61 30

Adress

c/o Hans Alerstedt
Örtvägen 13
361 42 Lindås

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården?

Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården är ett kommanditbolag vars verksamhet är Campingservice, kioskrörelse samt matservering. Läs mer om Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården

Örtvägen 13

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Hans Alerstedt 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården består av

Kommanditdelägare

Anna Alerstedt Åsberg (37)

Komplementär

Hans Alerstedt (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916429-3848
Firmanamn Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Örtvägen 13
Postadress 361 42 Lindås
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1998-09-15
Firmanamn registrerat 1998-09-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Campingservice, kioskrörelse samt matservering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården

Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården registrerades 1998-09-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården är Anna Maria Kristina Alerstedt Åsberg och komplementär är Hans Boye Ingolf Alerstedt.

Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården har organisationsnummer 916429-3848. Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Kristianopels Bad & Camping, Värdshuset Pålsgården på telefonnummer 0455-36 61 30.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Aktiebolaget Kuststugan och ALERSTEDT, HANS.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Emmaboda.

Registrerat på adressen