Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag

Organisationsnummer

916429-0299

Telefon

0455-462 64

Adress

Flinteviksvägen 14
373 63 Tjurkö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag?

Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av tjänster inom resebranschen och konferenser. Läs mer om Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag

Flinteviksvägen 14

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag består av

Bolagsman

Sonnie Nilsson (89)

Irene Nilsson (88)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916429-0299
Firmanamn Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Flinteviksvägen 14
Postadress 373 63 Tjurkö
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1984-10-19
Firmanamn registrerat 1990-11-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av tjänster inom resebranschen och konferenser.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Nilsson, Sonnie Allan Valdemar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag

Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag registrerades 1984-10-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag är Sonnie Allan Valdemar Nilsson och Inga Gun-Britt Irene Nilsson.

Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag har organisationsnummer 916429-0299. Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med Karlskrona Rese & Konferensservice Handelsbolag på telefonnummer 0455-462 64.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Karlskrona.

Registrerat på adressen

Flinteviksvägen 14
373 63 Tjurkö
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: