Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag

Organisationsnummer

916428-9895

Telefon

0457-250 68

Adress

Flisevägen 4
372 52 Kallinge

Antal ansvariga

2 st

Vad är Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag?

Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Elinstallationer och därmed förenlig verksamhet. Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag registrerades 2008-11-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag

Flisevägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Leif Göran Lennart Olsson 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Christer Olsson (66)

Komplementär

Leif Göran Lennart Olsson (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916428-9895
Firmanamn Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Flisevägen 4
Postadress 372 52 Kallinge
Säte Ronneby, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-19
Firmanamn registrerat 2008-11-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag

Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag registrerades 2008-11-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag är Christer Lars-Anders Olsson och komplementär är Leif Göran Lennart Olsson.

Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag har organisationsnummer 916428-9895. Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag har säte i Ronneby. Det går bra att ta kontakt med Bröderna Ohlssons Elbyrå Kommanditbolag på telefonnummer 0457-250 68.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ronneby.

Registrerat på adressen

Flisevägen 4
372 52 Kallinge
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: